21 Haziran 2007 Perşembe

Teröre Karşı Miting!


Ülkemiz coğrafyası yıllarca birçok farklı dine ve ırka kuçak açmıştır. Zaman zaman yaşanan bu farklar bazı olumsuzluklara yol açmıştır ve hep üstesinden gelinmiştir. Ancak günümüzde, hayali senaryolar ile hayali bir devletin varlığını kabul etmek isteyen bazı çıkarcılar geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkenin sınırlarını ve dolayısı ile bu sınırlar içerisinde yaşamakta olan insanları olumsuz etkilemektedir. Ve bu olumsuzluğun adı terördür!

1990' lı yılların başında hareketlenen ve 90' ların sonuna doğru ordumuzca faliyeti durdulan terör örgütü son birkaçldır tekrardan canımızı yakmaya başlamıştır. Öyle ki, artık kimsenin bu durumun devam etmesine ve kötü haber almaya gücü kalmamıştır. Ülkemizi korumak ve ülkemizde refahı sağlamak uğruna vatanını cesurca ve bütün gücü ile koruyan ancak ne yazık ki şehit düşen askerimizin sayısı hiç de az değildir. Bunca kayıba rağmen dimdik ayakta duran ordumuza destek vermek bizim, hem askerimiz hem de ülkemiz adına, boynumuzun borcudur.

Bu anlamda destek vermek adına en güzelrsat 23 Haziran 2007 cumartesi günü İstanbul Çağlayan' da düzenlenecek mitinge katılmaktır. Yine ellerimizde bayraklarımız ile teröre en güzel cevabı vermek adına yapılacak olan bu hareketin bir ikinci ayağı ise 14 Temmuz 2007 cumartesi günü Ankara Tandoğan' da gerçekleşecektir. Dileğim Cumhuriyet Mitinglerinde olduğu gibi insanların ideolojik düşüncelerini bir yanarakıp yine sadece tepkilerini göstermeleridir.

Hiç yorum yok:

70'lik çiftçiye Arınç'tan azar